Planschaderisicoanalyse.

Deskundige adviseurs bij planschaderisicoanalyse

 

planschaderisicoplanschaderisicoanalyserisicoanalyseplanschade

Waarom planschaderisicoanalyse bij planontwikkeling?

Als projectontwikkelaar en/of gemeente wilt u graag weten welke risico's u bij planontwikkeling loopt.

Een van de risico's bij planontwikkeling is het planschaderisico. Bijvoorbeeld als bij de planontwikkeling een planschadeovereenkomst (anterieure overeenkomst) tussen projectontwikkelaar en gemeente wordt overeengekomen of de planschade via de vergunning kan worden verhaald. Of indien u voorafgaand aan de planontwikkeling eventuele planschaderisico's wilt beperken en overweegt om die reden de plannen indien mogelijk aan te passen.

 

Waarom zou ik Planschaderisicoanalyse.nl inschakelen?

Planschaderecht kan erg complex zijn vanwege de juridische en waardetechnische aspecten. Wij zijn specialist en hebben veel ervaring met planschaderisicoanalyse. Daarnaast werken wij door heel Nederland en hebben daardoor geen lokale belangen.

 

Voldoet de planschaderisicoanalyse aan alle eisen?

Omdat wij deskundig advies belangrijk vinden, kijkt bij Planschaderisicoanalyse.nl een NVM Register Taxateur met minimaal 15 jaar ervaring met planschade en een planschade jurist naar uw planontwikkeling. De ingeschakelde NVM Register Taxateurs hebben daardoor ruime ervaring met planschaderisicoanalyse en de eisen die daaraan bijvoorbeeld door de gemeente worden gesteld.

 

Wat kost het mij als ik mijn specifieke project voorleg?

Wilt u een offerte met de planschaderisicoanalyse kosten voor uw plan ontvangen?

Neem dan direct contact op door uw project vrijblijvend aan ons voorleggen. U kunt ons een e-mail toesturen met een korte projecttoelichting van enkele zinnen. Ons e-mailadres is: info@planschaderisicoanalyse.nlVeelgestelde vragen

Planschadedefinities

 

Planschaderisicoanalyse voor gemeenten

Planschaderisicoanalyse voor projectontwikkelaars

Planschaderisicoanalyse bij agrarische ontwikkeling

Planschaderisicoanalyse bij particulier opdrachtgeverschap

 

Terug naar de hoofdpagina

 

Contact